dijous, 5 de març del 2015

VISITA AL CENTRE CULTURAL. ENS HA ENCANTAT!

JÚLIA : " A mi m'ha encantat anar al centre cultural perquè he parlat amb n'Antònia i m'ha contat moltes anècdotes de quan ella era petita i les coses que tenim ara i que ella no tenia abans".

AINA : "A mi m'ha agradat perquè ha estat tota una experiència inoblidable. Na Luisa, la meva nova "padrina", m'ha contat un munt de coses que no sabia. Na Luisa és molt graciosa!"

SARA: "A mi m'ha encantat anar a conèixer la gent gran perquè he conegut una persona molt agradable, na Magdalena. M'ha contat moltes coses interessants.
Ja fris de tornar-la a veure i parlar amb ella."

DERYA: "A mi m'ha interessat molt escoltar als majors. M'han explicat com era el Port quan na Manoli era petita, que no tenien juguetes i jugaven a la carretera amb els seus amics. Senyal que no passaven gaires cotxes. "

BELEN: "M'ha agradat escoltar les anècdotes de la vida de na Maria. Resulta que compartim l'afició per la pintura."

SARAI: "A mi m'ha arribat al cor la conversa amb n'Antonio. No ha tengut una vida fàcil i , tot i així, guanyen els bons moments. "

ADRIÀ: M'ha agradat molt conèixer a na Mari Carmen. És molt simpàtica. Encara que ha tengut una vida bastant difícil a nivell personal i laboral, desprèn felicitat i està molt orgullosa d'ella mateixa."

ALEX: "Na Joana, és una bona persona, té 80 anys . La seva vida va ser difícil. Sempre ha estat mestressa de casa. De petita ajudava als seus  pares. És simpàtica. "

LUNA: "M'ha agradat conèixer gent nova. N'Antònia ha estat molt amable amb mi. És un model a seguir. "

LUISA: "M'ha agradat molt estar amb la meva "padrina" na Margalida. M'ha dit paraules molt boniques. Compartim pensaments, sentiments, opinions, ... voldria tornar a estar i xerrar amb ella."

DAVID: "M'ha agradat molt estar amb n'Antònia Vilanova. És molt simpàtica. M'ha contat moltíssimes coses ! "

SOFIA:" El que m'ha agradat és que ha sigut molt amistosa la conversa. Na Sílvia ara té els seus fills majors.  Dina amb els seus fills. En vida dels seus pares ella els va cuidar. Ha estat botiguera. "

OSCAR: "El que m'ha agradat és anar allà i conèixer  a tots els majors. M'ha agradat molt!"

EDUARD: "M'ha agradat molt estar una estona amb na  Margalida perquè és una senyora a qui li agrada molt estar amb la seva família. Ella diu que és millor estar amb la família que estar davant l'ordinador. "

ALEC: " A mi m'ha resultat molt interessant."

NADIM : " A mi m'ha agradat molt xerrar amb na Catalina perquè m'ha contat moltes coses de la seva vida com que quan era jove era mestra d'infantil. "

JUAN JOSÉ: " A mi , a na Maria, m'ha agradat molt fer-li moltes preguntes. Em vaig sentir còmode. Va ser molt amable. "

JOAN MANUEL: " A mi m'ha agradat conèixer a na Rosa. No sabia que la vida dels ancians fos tan dura quan eren nins com jo ara. Ella, de petita, no tenia juguetes per jugar."

ENRIQUE : " Na Margalida, la meva "padrina", s'ha fixat tot el temps en si feia errades ortogràfiques. Ella controla millor les b i les v que jo ! De petita era molt bona estudiant.  Se nota! Li hagués agradat ser actriu i participava en un grup que feien teatre. "

ANTONIO: " A  mi m'ha agradat molt xerrar amb en Guillem. Ha tengut l'amabilitat de contar-me històries de quan era petit. Als 9 anys ja feia feina de mecànic de bicicletes. Als 13 anys va treballar de picapedrer. I jo, amb 12, no faig ni el llit! Què bé visc!"

MANUEL : " A mi em va agradar molt xerrar amb na Margalida. La vaig trobar una dona molt alegre, feliç, simpàtica, amable, molt interessant.  Em sembla mal de creure que a la meva edat, 12 anys, ja treballàs ! "

ENEA : " Jo soc  la més sortada, tenc dues padrines! Què vos podria contar? No sé per on començar! Més que la meva opinió vos escriuré una frase tal i com me l'han dit a mi: " Jo estic a favor de la juventut, crec que viven la vida que els toca viure". Preciós!"









































11 comentaris:

  1. M'ha agradat llegir la vostra activitat.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat les fotos i llegir la vostre activitat.

    ResponElimina
  3. M'hagués encantat que la nostra classe també anàs! A jo també m'agradaria que em contassin anècdotes de quan ells eren petits!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mirarem de que l'any vinent fasseu aquesta activitat vosaltres.

      Elimina
  4. M´ha agradat llegir la vostre activitat.

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt llegir això, a veure si també la nostra classe hi va.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt llegir la vostra activitat

    ResponElimina
  7. a jo tambe m'hagues encantat que la nostra classe tambe anas :D

    ResponElimina
  8. M'HA AGRADAT LES FOTOS I LLEGIR LES VOSTRES HISTORIES

    ResponElimina
  9. M'ha agradat el vostre activitat el vostre fotos

    ResponElimina
  10. M'ha agradat molt la vostra activitat . Ha estat molt interesant

    ResponElimina