dilluns, 9 de març del 2015

El taller de les abelles. "Perill d'extinció"
















Aquí teniu els comentaris dels alumnes de 6è 
que feren aquesta activitat:

6 comentaris:

  1. Joan Ramon:
    Veureu quina activitat més ...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aina Llompart:
      Aquesta activitat va estar molt bè perque varem aprendre que les abelles són molt bones i que sense elles no tendríem prou aliment i ens va convidar a testar pol·len i mel de mil flores i va estar una experiència molt divertida i el home, es nom rafael. SISPLAU AJUDA-NOS A CUIDAR LES ABELLES PERQUÈ ESTAN EN PERILL D' EXTINCIÓ !!!!!.

      Elimina
    2. M' ha agradat el taller d' abelles perquè he après moltes coses que no sabia.
      Les abelles són molts treballadores.
      A més que si desapareixen nosaltres també ens moriríem , perquè elles fan gairebe tota la polinització que permet treure els fruits, per tant permet la reproducció de les plantes, i sense plantes no podríem viure.
      I he provat la mel i me va agradar molt més que el polen.

      Elimina
  2. Oscar:
    A mi m´agradat el taller de les abelles.Era molt graciós. Perquè he apres moltes coses noves.Mos varen dir ``Las abejas estan en peligro de extincion´´.Jo no sabia que les abelles estaven en perill d´extinció. Rafa, l´home de les abelles mos varen donar POLEN era dolent,no me va agradar tenia gust a pan i xutxes.Era super interesant ;) (; SEMBRAU FLORS URGENT!!!

    ResponElimina
  3. No som en Joan Ramon som n'Alec:
    M´ha agradat molt aquest taller d´abelles, és molt interessant i he après moltes coses:
    com per exemple que les sense les abelles no tendríem ni la meitat de aliments que tenim ara, o que tenien dos tipus de ruscs:la normal, que esta feta de un material parescut al paper, i l´atre, que és vertical, que està feta de un tipus de gel, o pasta.
    També em degustat mel de "mil flors", i de "garrover"; a mi no m´agradava molt la mel, però quan les vaig provar, em va agradar molt!

    ResponElimina
  4. Derya:
    M'ha interessat molt fer aquesta activitat, però hem d'ajudar a les abelles perquè estan en perill d'extinció i els hem d'ajudar perquè sinó no n'hi haurà mes abelles i molt poques plantes. En aquesta activitat hem aprés que les abelles son tan necessaris per la naturalesa i sobretot per els animals i per nosaltres també. Si no hi hagués abelles no hi hauria tants d'aliments com ara. En Rafa, el tallerista, ens va convidar a testar 2 tipus de mel: mel de mil flors i mel de garrover. També ens va convidar a testar pol.len i..... No me va agradar gens!!! Però això que ens va contar de la reina abella i els seus ajudants em va interessar moltíssim.
    Ara vos contaré un poc sobre la reina i les obreres: quan la reina pon els ous ella triarà 7 o mes ous que siguin la pròxima reina i els alimentaran amb un menjar especial i si surten del ou es maten entre si i es quedara una sola reina que serà la pròxima reina.
    La reina viurà 4 o 5 anys en contrari les obreres (els fills de la reina) només viuen uns 30 dies.
    Em va encantar!!!

    ResponElimina